ساخت گروت اپوکسی سیمانی ساختمانی با روش های صنعتی به خصوصی انجام می شود. این مواد در صنعت ساختمان سازی امروزی بسیار پرکاربرد شده اند و در مدل های مختلفی ارائه می شوند. هر یک از مدل های این گروت در دنیای ساختمان سازی با استفاده از افزونه هایی مانند شن، ماسه و… مورد استفاده قرار می گیرند. آشنایی با فرایند تولید این مواد به شما کمک می کند که استفاده درست تری از هر یک از آن ها در مصارف خود داشته باشید.
آماده سازی و ساخت انواع گروت سیمانی
ساخت گروت ساختمانی برای مقاوم سازی بخش های مختلف ساختمان از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. این مصالح در صنایع عمرانی، صنایع راه آهن، صنعت دکوراسیون و… نیز مورد بهره بری قرار می گیرند و هر یک مصارف متعددی دارند. با استفاده از آن ها طول عمر سازه ها در بخش های مختلف صنعت افزایش می یابد و استحکام آن ها در رویارویی با حوادث و مشکلات مختلف بیشتر می شود. در ساخت و آماده سازی این مواد از متریال به خصوصی استفاده می کنند.
مواد سنگی و سیمانی پایه و اساس تولید و آماده سازی گروت های سیمانی را تشکیل می دهند. در ساختار این مواد صنعتی از انواع افزودنی ها نیز استفاده می شود که کیفیت کار را افزایش می دهند. مقاومت هر یک از آن ها در تست های آزمایشگاهی بین 500 تا 700 تعیین می شود. پس از تولید این مواد آن ها را در بسته بندی های کیسه ای ارائه می کنند. برای استفاده از برخی از آن ها از آب استفاده می شود و برخی نیز بدون ترکیب با آب به کار می روند.

تهیه گروت سیمانی
برای تولید و ساخت گروت سیمانی اپوکسی از کیسه هایی حاوی پودر گروت استفاده می کنند. برای استفاده از آن ها به مواد افزودنی خاصی نیاز نخواهید داشت. تنها با افزودن مقادیری آب می توانید از کاربردهای این متریال صنعتی استفاده کنید. افزودن آب را تا زمانی ادامه دهید که مخلوطی روان به دست آورید. در نظر داشته باشید که میزان آب مصرفی به اندازه ای نباشد که گروت قدرت عمل خود را از دست بدهد. برای ساخت و استفاده از گروت باید تجربه و مهارت های لازم را به دست آورید.
درصد آب به کار رفته در این متریال بسته به نوع استفاده شما از آن ها متفاوت خواهد بود. این مواد صنعتی به صورت خمیری و روان آماده می شوند. برای آماده سازی این گروت ها در مصارف صنعتی از انواع دستگاه ها و ابزار آلات استفاده می کنند. انواع همزن های صنعتی و دستگاه های مخصوص ترکیب گروت در این میان قرار می گیرند.
آشنایی با انواع گروت
برای آشنایی با فرمول ساخت گروت باید با دسته بندی های مختلف این مواد آشنایی داشته باشید. هر یک از این متریال صنعتی از ویژگی های به خصوصی برخوردار هستند و مصارف خاص خود را نیز در عرصه های صنعتی دارند. برخی از آن ها را در زیر مشاهده می کنید:
- انواع گروت پلیمری
- گروت های اپوکسی
- گروت های سیمانی با خاصیت انبساط
- گروت های پایه سیمانی ویژه
- گروت های دانه ریز یا نانو گروت
- گروت های پایه سیمانی با دانه های درشت
در ادامه برخی از مدل های محبوب این گروت ها را مورد بررسی قرار می دهیم.
ویژگی فرمول ساخت گروت اپوکسی
ساخت گروت اپوکسی سیمانی برای عرصه های صنعتی حائز اهمیت است. این مواد خواص منحصر به فردی دارند که کیفیت ساختمان سازی را به حد مطلوبی می رسانند. با خرید گروت اپوکسی سه جزئی نصب انواع ستون های پیش ساخته و سایر سازه های سنگین ساختمانی میسر می شود. این مدل گروت از ترکیب دو مایع مصنوعی مانند چسب های اپوکسی تولید می شوند. فرمولاسیون ساخت این گروت ها با استفاده از سه جز آماده سازی می شود.
مواد سخت کننده، عمل آورنده و دانه بندی در ساختار هر یک از این متریال صنعتی به کار می روند. ساخت گروت ساختمانی برای ایجاد پیوندهای محکم و با دوام میان سازه ای انجام می شود. مزایا و خواص این محصولات سبب افزایش مصارف آن ها در پروژه های سخت ساختمانی شده است. دمای اطراف هر یک از سازه ها سبب خشک شدن سریع تر این مواد در محل اجرا خواهد شد. همچنین مقاومت این مواد در برابر ارتعاشات نیز از مزایای استفاده از آن به شمار می رود. با استفاده از آن ها سازه های شما در برابر زمین لرزه و حوادث مشابه سالم باقی می مانند.
ساخت گروت اپوکسی به گونه ای انجام می شود که قدرت چسبندگی قابل توجهی در محصولات نهایی به وجود می آید. هر یک از آن ها قدرت قابل قبولی برای چسبندگی به زیرکارهای معدنی دارند و برای سازه های فولادی نیز به کار برده می شوند.

ویژگی های نحوه ساخت گروت های سیمانی
ساخت گروت سیمانی برای نصب و اجرای انواع کاشی و سرامیک در صنایع ساختمان سازی متداول شده است. این روزها کاربردهای گروت های سیمانی بسیار بیشتر از پیش شده و این مسئله اهمیت تولید آن ها را افزایش می دهد. نگهداری و تعمیرات منازل نیز با استفاده از این مواد به سادگی انجام می شود. در ساخت و آماده سازی این گروت از سیمان پورتلندی استفاده می شود. این سیمان ساختار گروت های سیمانی را سخت تر می کند. این متریال به صورت کیسه ای در بازارهای فروش ارائه می شوند.
در ساختار برخی از این متریال برای اصلاح خواص از مواد پلیمری نیز استفاده شده است که کیفیت آن ها را به شدت افزایش می دهند. مقاومت اولیه این محصولات بسیار بالا است و همین مسئله دوام سازه های متصل شده با آن ها را افزایش می دهد. افزایش حجم گروت سیمانی به صورت کنترل شده خواهد بود و در این زمینه بررسی ها و تست های آزمایشگاهی بسیاری بر روی این مواد صنعتی انجام شده است.
فرمول ساخت گروت به گونه ای است که این مواد در فرایند اجرا، جمع نمی شوند و به میزان مشخصی منبسط خواهند شد. امروزه فرایندهای بازسازی ساختمان با استفاده از این متریال به سادگی انجام می شوند که از مهمترین مصارف گروت در این عرصه به شمار می روند.
روش های گروت ریزی
ساخت گروت ساختمانی برای استفاده در مصارف ساختمانی، دکوراسیونری و… با روش های به خصوصی انجام می شود. شما می توانید از این متریال به صورت خشک و سیال استفاده کنید. در صورتی که ملات خشک را برای مصارف خود برگزینید، نیازی به ترکیب مواد اضافی با آن نخواهید داشت. این ملات به صورت روان ارائه می شود.
برای زیرکاری سازه ها در اغلب پروژه های ساختمانی از گروت سیال استفاده می کنند. این گروت ها دانه بندی استانداردی دارند و به سادگی برای مصارف صنعتی آماده سازی می شوند.
جمع بندی نهایی
در این مطلب در خصوص ساخت گروت سیمانی و اپوکسی برای کاربردهای صنعتی و ساختمانی اطلاعاتی را بررسی کردیم. فرایند آماده سازی هر یک از آن ها با روش های دستی و صنعتی انجام می شود. در روش دستی درصد خطا برای آماده سازی یک ملات استاندارد بالا می رود. از این رو از انواع دستگاه ها برای آماده سازی این ترکیبات استفاده می کنند. در بخش هایی از این گزارش در خصوص ویژگی های هر یک از گروت های اپوکسی و سیمانی اطلاعاتی را بررسی کردیم. به این ترتیب می توانید بهترین نوع این متریال را برای کاربردهای خود انتخاب و خریداری کنید. در انتخاب هر یک از آن ها باید به نیازهای خود در محیط ساختمان توجه داشته باشید.
بدون دیدگاه