گروت سیمانی چیست

خرید گروت سیمانی


گروت سیمانی چیست و چه کاربردی دارد؟ این ماده یکی از مصالح پرکاربرد در ساختمان سازی است که از آب، ماسه، سیمان و افزودنی های دیگر تشکیل می شود. از آن برای پر کردن فضاهای خالی و ترک های بزرگ ساختمان، خرد شدن یا لایه لایه شدن مصالح استفاده می شود. کاربرد این محصول به کاربرد ملات شباهت زیادی دارد. از این محصول برای نصب ریل ماشین آلات، برینگ پل‌ها، بلت ها و حایل ها استفاده می شود؛ همچنین به دلیل عدم انقباض، برای زیر صفحه ستون‌ها و آنکربلت ها نیز به کار می رود.

یکی از مزایای مهم آن این است که بعد از ریخته شدن، فضای خالی را به صورت کامل پر می کند. اما شاید بپرسید که بارزترین ویژگی گروت چیست؟ در مقایسه با بتن این محصول از مقاومت بسیار بیشتری برخوردار است. این محصول انواع مختلفی دارند و یکی از انواع آنها، نوع گروت است.

گروت سیمانی چیست؟

یکی از انواع گروت ها، سیمان گروت است که در آن، سنگ دانه های سیلیسی و بزرگ با ضریب اصطکاک بالا وجود دارد. از آن برای اتصال بیس پلیت و فونداسیون ها استفاده می شود. این محصول در مواردی استفاده می شود که فاصله دو المان سازه ای کم باشد و نسبتا به هم نزدیک باشند. در این موارد این فرآورده با خاصیت افزایش حجم کنترل شده اش، فضای میان دو المان را پر می کنند و هیچ خللی بر جای نخواهد گذاشت. با کمک روش گروت ریزی، سیمانی به کار می روند.

به علاوه در فونداسیون های صنعتی نیز کاربرد دارد. در صنعت از آن برای ثابت نگه داشتن انکربولت های نسبتاً بزرگ صنعتی استفاده می شود. کارآیی بالای این محصول و سهولت کار با آن باعث شده تا از این مصالح در سازه های سنگین بسیار استفاده شود. گروت سیمانی در کاشت بولت نیز به کار می رود.

انواع گروت سیمانی

گروت سیمانی را در مدل‌های ریزدانه و درشت‌دانه تولید و ارایه می‌کنند که تفاوت در مقاومت نهایی آنها اصلی ترین موضوع برای تعیین کاربرد آن‌هاست. شرکت پرین بتن این محصول خود را در دو مدل تولید و ارایه می‌کند که هر دو آن‌ها از دسته گروت پایه سیمانی مقاومت بالا می‌باشد. در زیر آن‌ها را نام می‌بریم:

  • گروت سیمانی ویژه
  • گروت سیمانی نرمال
خرید گروت سیمانی
گروت سیمانی چیست

مزایای سیمان گروت چیست؟

  • نوع سیمانی خاصیت منبسط شوندگی دارند.
  • مقاومت کششی و خمشی گروت سیمانی بسیار بالا است.
  • این مدل مقاومت فشاری بسیار بالایی دارند.
  • در این نوع هیچ سنگدانه آهنی وجود ندارد و به همین دلیل دچار زنگ زدگی و خوردگی نخواهد شد.

موارد کاربرد گروت سیچیست؟

برای گروت سیمانی کاربردهای زیادی وجود دارد. اما مهم‌ترین آنها را به صورت زیر عنوان می‌کنیم:

  • پر کردن انواع حفره ها و شکاف ها
  • زیر پایه های دکل های برق
  • زیر پایه های دستگاه های صنعتی
  • زیر صفحه ستونها و بیس پلیت ها

ترکیبات گروت چیست و شکل ظاهری این محصول چگونه است؟

گروت سیمانی یکی از مصالح ساختمانی بوده که به صورت پودر خشک بسته بندی می شود و آماده مصرف است. رنگ این مدل، خاکستری است و به میزان ۱ تا ۳ درصد می تواند منبسط شود. انبساط حجمی آن در دو مرحله اتفاق می افتد. زمانی که آب و گروت با هم ترکیب می شوند، به مدت ۱۵ تا ۳۰ دقیقه این مخلوط منبسط می شود که انبساط اولیه این ترکیب است. انبساط دوم نیز در اثر واکنش شیمیایی گیرش محصول است که یک یا دو روز بعد از اختلاط شروع خواهد شد.

نحوه مصرف گروت سیمانی به چه صورت است؟

پودر محصول را باید با میزان کافی آب مخلوط کنید تا ترکیبی همگن و یکنواخت به دست آید. نکته مهمی که باید بدانید این است که نباید مقدار زیادی آب داخل آن بریزید؛ زیرا میزان مقاومت فشاری آن را کاهش می دهد.

خرید گروت سیمانی
کاربرد گروت سیمانی چیست

نحوه محاسبه حجم گروت سیمانی

برای محاسبه حجم مورد نیاز گروت سیمانی پروژه خود، نیاز به اندازه‌گیری حجم فضای خالی مدنظر داریم. پس ابتدا با محاسبه حجم کل فضای خالی، و دانستن اینکه وزن مخصوص این محصول حدودا 2000 تا 2200 کیلوگرم می‌باشد، به ازای هر متر مکعب فضای خالی، حدود 2000 تا 2200 کیلوگرم از این محصول نیاز خواهیم داشت.

قیمت گروت سیمانی

با اطلاعات کاملی که تا اینجا از این محصول شرح دادیم، امید داریم به خوبی با آن آشنایی پیدا کرده باشید. این محصول همانطور که اشاره شد، ترکیبی است از چند ماده مختلف نظیر سیلیس، سیمان، پودر روان ساز و سایر مواد معدنی و شیمیایی. کیفیت هر کدام از آنها یا حتی وجود یا عدم وجود هر کدام، بسیار در قیمت نهایی آن تاثیر خواهد داشت. پرین بتن این محصول خود را با فرمولاسیونی انحصاری و با قیمتی بسیار مقرون به صرفه برای مصارف گوناگون ساختمانی و صنعتی عرضه می‌کند. جهت خرید گروت از نمایندگی اصفهان می‌توانید با کارشناسان ما تماس حاصل نمایید.

گروت ریزی زیر بیس پلیت یا صفحه ستون با گروت سیمانی

همانطور که می‌دانیم برای اتصال ستون های فلزی به فونداسیون یا پی ساختمان، از صفه ستون یا بیس پلیت استفاده می‌کنیم. این صفحات ستون به وسیله انکربولت‌ها به فونداسیون متصل شده اند و ستون فلزی با بهره‌گیری از اتصالات مرسوم نظیر لچکی ها یا نبشی ها به صفحات جوش داده می‌شوند.

هنگام نصب صفحات ستون یا بیس پلیت بر روی فونداسیون به وسیله انکربولت‌ها، معمولا برای داشتن فضایی مناسب برای عملیات تراز کردن ستون، فضای خالی حدود 3 الی 7 سانتی‌متر در زیر این صفحات و ما بین صفحه و فونداسیون باقی می‌ماند. پس از نصب ستون و جوش آن به صفحه و برای خالی نماندن آن فضا، نیاز به پر کردن آن فضای خالی با ملاتی با مقاومت بالا داریم که گروت سیمانی به دلیل خواص منحصر به فرد خود نیاز ما را کاملا بر طرف می‌کند.

طرز تهیه ملات گروت سیمانی

برای ساخت ملات گروت به صورت حرفه ای و با کیفیت، نیاز به تجهیزات ساده ای داریم که در ادامه به آن اشاره می‌کنیم:

  • گروت صنعتی پرین بتن
  • آب تمیز و عاری از آلودگی
  • ظرف بزرگ مثل نصف بشکه، سطل یا مخزن به صورت تمیز و خشک
  • همزن برقی که می تواند پره ای باشد که به دریل متصل گردد
  • پیمانه ای با حجم مشخص برای اندازه گیری حجم آب
خرید گروت سیمانی
مزایای گروت سیمانی چیست

با تهیه موارد بالا در کارگاه، و در اختیاز داشتن دو نفر از نیروهای اجرایی، عملیات ساخت ملات گروت را به شرح زیر انجام می‌دهیم:

  • بسته به میزان روانی دلخواه و با توجه به ابعاد صفحه ستون مورد نظر، از 12 تا 18 درصد وزن گروت مورد نیاز، آب به درون ظرف خود می‌ریزیم. (3 تا حدود 5 لیتر آب برای هر کیسه گروت)
  • گوشه کیسه گروت سیمانی را باز کرده و به آرامی پودر را به درون ظرف اضافه می‌کنیم.
  • هم‌زمانی که محصول را به ظرف حاوی آب اضافه می کنیم، با استفاده از همزن برقی عمل اختلاط را انجام می‌دهیم.
  • به طور پیوسته این محصول را اضافه می‌کنیم و با همزن برقی اختلاط را ادامه می‌دهیم.
  • پس از اتمام پودر درون کیسه، همزن را در حالت تند قرار داده و تا رسیدن به یک ملات همگن و یک دست، مخلوط را هم می‌زنیم.

ملات روان و گروت خودتراز ما آماده شده است و می‌بایست آن را حداکثر تا 30 دقیقه در محل بریزیم.

نکته مهم در طرز تهیه ملات گروت سیمانی

هنگام عملیات اختلاط، ممکن است در ابتدای این کار، به دلیل تصور خشکی ملات، قصد اضافه کردن آب اضافه ای را داشته باشیم. این کار یکی از اشتباهات متداول در بحث ساخت ملات گروت سیمانی است که متاسفانه منجر به افت مقاومت نهایی در گروت می‌شود.

از آنجایی که در فرمولاسیون تولید گروت سیمانی پرین بتن، از پودر روان‌ساز استفاده شده است، معمولا با گذشت چند دقیقه و کمی صبر، با ادامه دادن عمل اختلاط، ملات خشک ما شروع به روان شدن و باز شدن می‌کند. به همین روی، به هیچ عنوان آب اضافه‌ای علاوه بر درصد تعیین شده، به ملات اضافه نکنید.

نکات مهم برای انبارداری

این مدل را باید به دور از نم، سرما و رطوبت هوا نگهداری کنید. گروت های سیمانی به عنوان یک ملات بدون جمع شدگی کاربرد فراوانی دارد. اکه مقاومت بسیار خوبی دارد و به عنوان پر کننده حفره ها و فضاهای خالی به کار می رود. در این نوشته با گروت سیمانی و جزئیات آن آشنا شدید و دانستید که این محصول چقدر پرکاربرد هستند. از اینکه تا انتهای این نوشته با ما همراه بودید از شما متشکریم. از شما می خواهیم دیگر محصولات ما را نیز مشاهده کنید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *